jen tebe

jen tebe

Anotace: Jen tebe chci mít

Jen tebe, jen tebe, jen tebe chci mít,
cestou života ruku v ruce jít,
miluji tě, miluji tě, miluji tě moc,
těším se, až spolu budeme celičkou noc,
jsi pro mě ten jediný na celé Zemi,
jen s tebou, jen s tebou tak dobře je mi,
tak buď tu pro mě prosím navždy,
rok, měsíc, týden, den každý,
jak prosil si mě píšu, že jdu spát,
pusinek moc moc moc jdu ti dát,
tak doufám, že došly ti ode mě,
má lásko, můj miláčku, můj...
Autor Vejušška, 20.01.2009
Přečteno 857x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí