Chtěla bych zapomenout...

Chtěla bych zapomenout...

Anotace: tak to cítím, tak to píšu.... nepochopí kdo nemiloval a neztratil...

Bez tebe jsem ztracená
bloudím černočernou tmou
v myšlenkách jsem zamčená
a hledám náruč tvou

Bloudím dál

a nenacházím...

tvé polibky...tak schází mi
jsou schovány někde v temnu
tvá tvář, a úsměv tvůj...
sídlí někde v nedohledu

Jak moc bych chtěla vrátit čas...
vzpomínky a iluze
chtěla bych zas žít tak snáz
a svét vidět vesele a ne zle

Nebo snad jen zapomenout

že jsem kdy žila
zapomenout...

že jsem kdy šťastna byla...

když jsem ti patřila...
Autor Likynka, 21.01.2009
Přečteno 416x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase bude dobře ... :-)

21.01.2009 15:17:00 | Mische

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí