Co je to mít rad?

Co je to mít rad?

Anotace: Když člověk miluje,opravdu z lásky,a ví,co je to mít rád,tak je schopen pro toho druhého udělat cokoliv!

Anděl svá křídla roztahuje,
a k oblakům se podívá,řekne,
já vrátím se zpět,
nic jiného mi nezbývá.
Protože milovat,znamená žít
a já s Tebou jen chci být.
Ty nauč mě létat jako pták,
který se vznáší nad zemí,
nauč mě smát se,
jak to nikdo neumí,
Nauč mě milovat,ne ronit slzy,
vždyť já Tě miluji
a to mě nemrzí!
Řeknu Ti něco krásného,
co má ústa vysloví,
něco tak vzácného,
co má ústa dovolí.
Říkám to,že Tě miluji
a nikdy nepřestanu,
to je pro mě víc,
nez dostanu!
Autor Andy, 14.10.2004
Přečteno 729x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí