Kuchařka vařené lásky

Kuchařka vařené lásky

Anotace: co je na talíři....sníme s láskou

Kuchařka vařené lásky

Když jsem zase na blízku
Jí mravenčí v podbříšku
Miluje mne asi stále
Nota bene pro Tři krále!

Láska žaludkem mým prochází
Každý den nové
Recepty nachází
Zní to primově!

Což o to, nabídnu si,
Tu uždíbnu
Pohladím zadnici
Okem holky přehlédnu…

Zkontroluji materiál,
Zda něco neschází
Přitom zakousnu
Pečené jehněčí

Kachýnka také šmakuje
Vykuřuje vesele
Rád to mám
Nejsem sám!

Co je na talíři
Posvátné je!
Jako láska
K dámě

A díky že je
/u mě/
Autor v.hercik, 21.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí