Co se děje...

Co se děje...

Anotace: večer... i když píšu stejnou věc dvakrát.. nikdy to není stejný....

Co děje se, že nemůžu spát
a že v hlavě jen jedno mám.
Proč nemůžu jen tak z ničeho se smát,
vždyť přece vím, že nejsem sám.
Proč nemůžu udělat první krok
a tím třeba nový život začít.
Za chvíli uteče celičký rok
a pak bude pozdě na to chtít znovu tančit.
Autor hellowik, 22.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí