Láska............

Láska............

Anotace: Prostě strach ze to odejde že láska zmizí......

Když ráno vztanu,chci tebe
ale proč nemůžu mít vedle sebe tebe!
Dálka překážkou je,ale otázkou je miluješ mě ještě vůbec?????
Láska to není jen pocit,ale chut být s tím druhým a vedět že je,ale mi dva nás jenom dálka hřeje,ten pocit co jsme měly když jsme spolu krátce blbly...Ale potom den,týden či měsic se nevidíme,myslíš že nám to spolu výjde?????
To dálka a osud jenž máme do předu napsaný,nikdo z nás ho nezmění,pokud si nejsme souzení..Milovat můžeš,a mužeš chtít osud,však najde k tvé cestě klíč.Proto láska je pro nás vůbec pravá,nebo si znás někdo něco nalhává..Těd v hlavě se mi točí myšlenky zda máme být s polu,nebo mít milenky.
Miluju pane bože ani nevís jak,ale stejě přemýšlim o tom co bude tak a tak....Jenž chyba se v tobě skrývá a to že si ke mě nedůvěřivá.
Autor The laky, 22.01.2009
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí