Sladké spaní

Sladké spaní

Anotace: když jsem usínal a byl tento čas a myslel jsem na ní musel jsem psat..a tohle přesně jsem jí napsal..:) tak jsem to sem dal...Kdyžtak komenty..:)

23:40 chce se mi brečet, na tebe musím myslet.
23:41 jsi pro mě jediná, hvězda tak krásná.
23:43 jak siamští bratři, stejně jako my k sobě patří.
23:45 jsi můj svět, můj jediný květ.
23:46 nepřestanu tě držet, budu u tebe klečet.
23:47 věřím našim dnům a všem našim snům.
23:49 můžu se tě držet, dáváš mi přenádhernou lásku.
23:50 nech si krásně zdát. Miluji tě víc než si kdokoliv na světě umí představit!!
Autor March, 22.01.2009
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí