Sen

Sen

Anotace: Když láska narazí na realitu

Na památku jsi mi tričko dal,
já v něm spávám a přitom sním.
Vypadalo to, jakoby ses mě dotknout bál,
lásku, něhu jsi mi dal snad s ním.

Nevím co mám dělat a kam jít,
jestli dělat, že se nic nestalo a dál žít.
Jestli zapřít svoje city, svoji naději.
jestli nevěřit a sklopit uši, raději.

To snad bude lepší, než toho všeho litovat.
Nepřiznat si, že jsi člověk, kterýho budu pořád milovat.
Nepřiznat si holou pravdu, že to všechno bylo a už nebude.
Že nevím jestli příjde někdo, kdo do srdce jako ty se mi dobude.

Nevím nic a přitom v něco doufám,
Jen tiše, potají si ve svojí duši zoufám.
Vždycky jsi říkal, realitu ti dát nemůžu.
ale ke krásným, sladkým snům ti pomůžu.

Hlavu vzhůru holka, jde se dál.
Vždyť on byl jen sen co se zdál.
Autor nu-lin-ka, 22.01.2009
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Yves
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc heyké líbí se mi to ;)

23.01.2009 10:59:00 | Li_on

píšeme docela podobně, proto se mi líbí. je to něha, je to láska. pěkné!

22.01.2009 21:51:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí