Semper non fidelis (XIV.)

Semper non fidelis (XIV.)

Anotace: ...malé sestřičce o čokoládě, ledu a věcech rozličných, kvůli kterým stojí za to nejít na zkoušku...

Bojím se na tebe sáhnout
jsi jako zmrzlý květ
však znát chci každý tvůj kout
doříkávat za tebe konce vět
po kapkách vychutnávat všechny tvé vůně
i když postel pro mě co porcelán pro slůně
milovat tě mě příjemně trhá
nezbyde dvě půlky Já, jen má něha.
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: Quigleika, Gemyni, sophia92, nývlt, Vénëa, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí