Želva

Želva

Anotace: ................

Na severním pólu
potkal sem želvu
která nalezla lásku
v rajské zahradě
na starém hradě

zeptal sem se jí
jak jen vypadá

odpověděla mi
představ si orchidej
jako dívku

jedna je intelektuálka
s brýlemi
která si v posteli čte knížku

jiná je stará dáma
zřejmě šlechtična
která má ráda okázalé večírky

tam vidíš
dívku v černém
vypadá jako temný anděl
ale srdce má milé

modelka se ráda vystavuje
bez peněz a slávy
její život by nestal za nic

matka s dětmi
která ukazuje jim květiny
doma vaří a uklízí
ale je šťastná
když je s rodinou

mladá dívka
lásku ještě nepoznala
jen o ní slyšela
od kamarádek
stále čeká na prince

spisovatelka
která hledá
svojí inspiraci
v moři mezi žraloky

každá je jiná
lásku nemůžeš
posuzovat podle celku
ale jen podle
jednotlivce.
Autor Vlk v rouše, 24.01.2009
Přečteno 495x
Tipy 32
Poslední tipující: Makula, boruvka175, Holis, NikitaNikaT., Egretta, okapovaroura, Lenullinka, Kapka, Mademoiselle Drea, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svatá pravda...

24.01.2009 18:56:00 | Mademoiselle Drea

moc pěkné

24.01.2009 11:26:00 | Meriel

Dlouhá básnění nejsou mou oblibou, ale tato je krásná...až do samého konce.

24.01.2009 11:23:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí