Srdce

Srdce

Anotace: pro všechny lidičky, kteří věří v lásku

Stále po velké lásce toužíme.
Rychle a s nadějí životem běžíme.
Drolí se na části naše mysl.
Celý svět občas ztrácí svůj smysl.
Elementárně odlišné jsou naše životy.

Spojuje je pouze to, že toužíme milovat sladce.
Rozvíjí a znovu zavírají se naše duše nesměle.
Dost často pláčem, když dny jsou ztemnělé.
Celý život nejde prožít v pohodě a hladce.
Elementárně odlišné jsou naše životy.

... a přesto je něco spojuje, to nejdůležitější SRDCE
Autor Melfëa, 01.10.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stoprocentně souhlasím Melfi:) Vystihla si to!!!

01.10.2005 21:24:00 | makretka

Fňuk, to je moc pěkný, Melfi...

01.10.2005 13:20:00 | VerunkaY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí