Jedno srdce pro druhé

Jedno srdce pro druhé

Anotace: O jedné lásce, která se asi nesplní, ale musím do světa vykřičet jak moc mé srdce miluje

Polož hlavu na rameno mé
a zašeptej ta slůvka jak miluješ mne
Buď se mnou, abych pro tebe mohl žít
abych nemusel jen o tom snít
Hnát se za prchavým snem
jen s tebou chci prožít každičký den
Kéž bys ke spánku ukládala svou hlavu vedle mé
a já v náručí držel tělo tvé
Cítit jak bije jedno srdce pro druhé
Autor nývlt, 24.01.2009
Přečteno 600x
Tipy 1
Poslední tipující: rendíček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle znám až moc dobře...snad se ti to vyplní.

24.01.2009 17:57:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí