Slzy

Slzy

Anotace: Svírá mě taková divná samota že ani nevím ja to popsat

Neznámý mi je ten pocit
prázdno a tma
jak ještě dlouho
budu tu kápi nosit

hořkost na jazyku
a na rtech tvůj pach
zůstal jsem sám
slzím já bez ostychu,
ale mám strach

bojím
bojím se co bude dál
raději být bit jak zlý pes
než abych se žít bál
než aby byla samota a stres
Autor Barci, 24.01.2009
Přečteno 279x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí