Miluj tak trochu jinak

Miluj tak trochu jinak

Anotace: tak trochu jinak aneb ranní zamyšlení... o tom, že láska vůbec není...

Nemiluj krásu,
krásu, která není.
Miluj jen bolest,
slastné utrpení.

Miluj jen krev,
která prýští z žil,
vyzývej toho,
kdo rána nedožil.

O temnotě
ať tvá duše sní!
Bez ní jsme prázdní,
plní, bezední..

Zamiluj si
vášeň ran,
otevřených, hlubokých,
koutky očí
bílých vran.

Obdivuj ovce
v tlamě vlčí,
jak si tam leží
a slastně mlčí.

Nech se spálit
nočním dnem
lásky, v kterém
bez milosti mřem...
Autor Ell19, 25.01.2009
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Jajina, JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já... zírám.

28.01.2009 20:02:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí