prázdninová s cizincem

prázdninová s cizincem

Anotace: He is realy away!

Zapomeň na jeho zvonivý smích
na pocit štěstí, když bylas s ním
je pryč a jen tak se nevrátí
ostrý trn v ostruhách bodláčí

jeho srdce již bije pro jiné
vše krásné brzy pomine
zapomeň na ruce, jimiž tě hladíval
a jak tě po nocích k domovu vodíval

našel si jinou - sama to víš
snad jednou i ty pochopíš
že nemůžeš naříkat, kam láska zmizela
ta paní tu přece nikdy nebyla!
Autor barking bitch, 25.01.2009
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Marupiara, @lex
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí