Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: ....

Nebudu už plakat pro toho kluka,
který snad měl mě i rád,
já jen musím vědět nejlíp sama,
komu chci své srdce dát.

Nebudu už myslet na tu chvíli,
co jsme za tu dobu spolu prožili,
na nejkrásnější dny plné lásky,
které jsme si slíbili.

Nechci už ztracenou lásku,
která se vbloudila mezi nás,
přetrhla nám dlouhou pásku
a zastavila lásky čas.

Nebudu už zbytečně ronit slzy,
vždyt po světě běhá kluků dost,
otřu svoje ubrečené oči
a jdu číst svoji budoucnost.

Doufám, že je někde v dáli,
čeká jenom na místě zvaném nebe,
je v ní skryto plno lásky,
kterou má jen pro tebe.
Autor Engel16, 25.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Likynka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí