Obzor...

Obzor...

Anotace: muž

Vždy za svítání vídám v dálce jezdce na koni,
někdy i za soumraku, když k obzoru se slunce nakloní.

Zprvu je malou tečkou v bílé mlze,
oděn je černě, elegentně, stroze.

Tohle je chvíle, kdy vím jak dýchá země,
a šťastna jsem, že on se vrací ke mě.
Autor Akfo, 25.01.2009
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí