Odešly kytky

Odešly kytky

Anotace: ..

Už je to za námi už končí repríza
odešly kytky nevím asi spát
neptej se kam neptej se na význam
zavři své srdce pojď se milovat.

Zapomeň na sny vždyť jsou nevěrné
létají jednou tam a jednou tam
tma zahalí mé sliby do černé
a spálí je neptej se na význam.

A noc tě zbije pravdou do krve
já roztrhám všechny své náplasti
Pojď spadnout je to naše poprvé
pak rozbiju se celá v propasti.

Prý budem spolu pořád navěky
ta slova já už se v tom nevyznám
Mám cestu dlouhou sen je daleký
už musím jít neptej se na význam.
Autor Calypsó, 25.01.2009
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Lilly Lightová, jedam, V.N.Losinský, WAYWARD, Lucci Narr Pavlowna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Tip.

02.02.2009 08:26:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí