Věř v co je skutečné

Věř v co je skutečné

Anotace: Věř a poznáš pravdu...

V tvých očích,kousíček ráje vidím.
Před tebou a tvým pohledem se stydím.
Srdéčko jindy utrápené,teď v těle mi plesá,
Jen co slyším tvůj hlas s otázkou,hlas mi v odpověď klesá.
Vzpomínky na chvíle s tebou strávené,
Nikdo nikdy už nevezme.
Nespoutaná krása,uvnitř lev v tobě přežívá,
Bohyně je tvou ztvárněná.
Krása z nitra tvého, věci mnohé skýtá,
Den dlouhý bez tebe, vždy se mi stýská.
Láska k tobě cítěná hranice nemá,
Kdo lásku nepoznal svět ještě nezná.
Si kouskem vzdáleným za zenitem cíly,
v maratonu vzdáleném já neztrácím síly.
Ryzejší věci nikdy jsem neznala,
Měla jsem to štěstí že jsem tě poznala,
Jestli mi nevěříš že nebe maluju,
Věř alespoň mě, to já tě miluju.
Autor bettuš, 26.01.2009
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí