Na paměť mým smutným láskám (Poslední?)

Na paměť mým smutným láskám (Poslední?)

Anotace: ...když každá si ze mě vezme, co mi zbude?...a už pomalu není ani na tři tečky

Skalničce
Vílo skal a cinkátek, Lískulko zpod kapucí
vzpomínám na okamžiky,
co jsme spolu mohli prožít
vzpomínám na chvíle
které mě drží příčetného.

Zelence
Okroužkovaná můso, Trdlo trojctihodné
díky ti za všechno míjení i pomíjení
protože to točilo mým světem
díky ti za víření sálem
polibky které jsme si nikdy nedali.

Sestřičce
Sněžná vločko, nejmilejší z pokladů
mňau všem svobodným kormoránům a dehtu
láká ta vůně cestu mou
mňau všem skřípění lan a praskotu řetězů
ať tvá loď šťastně zakotví.
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Vénëa, Psavec, sophia92, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, je moc povedená.

02.02.2009 11:00:00 | Psavec

niečo vezme, niečo dá... ST

27.01.2009 01:30:00 | sophia92

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí