Třetí den

Třetí den

Anotace: ...je asi nejhorší...

Třetí den,
nejhorší po Tvých slovech...

svíravá bolest a slzy slanější než moře,
utíká láska a mizí v prachu cest,
kdesi daleko, v zahradách vzpomínek.

Bolí a krvácí srdce,
zdrcený a zklamaný,
jak jen být může.

Zas dostal ochutnat lásky,
po dlouhé době,
a zas bát samoty se může,
zas tolik bolí srdce.

Věřil a tajně si přál,
ať už věřit může,
zklamal on a zklamala láska,
odešla pryč, k jinému,
zas do jiného města.

V zoufalství přežívat smí
a jen na smrt těšit se může,
básníkův život šedivý,
verše zlomené ve dví.

Třetí den pro něj skončil nadobro,
když naplnil své oči smutkem,
a ptal se, kdo za všechno může,
bylo už pozdě, už jen zas
smutné verše psát prý může.

Už nevěří na lásku, ni na dobro.
Je zklamaný a zlomený,
už bojí se milovat a hledat to,
za co žít prý stojí.
Autor Diablek, 27.01.2009
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: co zivot dal i vzal, Me and you and all the others
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí