Probouzím múzy

Probouzím múzy

Anotace: hledám rým

Až za koncem mých myšlenek,
kde začíná náš příběh lásky,
tam v ráji bílých sněženek
probouzím ze snů něžné krásky.

Pojďte už tančit krásné múzy,
hledám teď pro svou lásku rým,
odhoďte z ramen svoje blůzy,
lákejte tancem bláznivým.

Veďte mé pero plné něhy
po kraji rajských vyznání,
jsou tady lásky celé břehy
a moře touhou vyzvání.

Chtěla bych pro Něj složit báseň
je to jak moje znamení,
aby v ní poznal moji vášeň,
že miluju ho k zbláznění.
Autor nejsembásník, 27.01.2009
Přečteno 466x
Tipy 22
Poslední tipující: Anita Buchtová, Holis, hostmen, Bíša, Milásek, okapovaroura, Pelican, carodejka, Agniezka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasna, tahle mne velmi oslovila .

27.01.2009 15:17:00 | carodejka

Pěkná, jen ty múzy jsou někdy problém.

27.01.2009 13:52:00 | Psavec

...dobře čtivá

27.01.2009 11:34:00 | WAYWARD

Snad Tvé řádky budou pochopeny, snad čímsi odměněny...

27.01.2009 06:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí