Touha

Touha

Anotace: ...

Chci se tě dotýkat
Hladit tě směle
Prsty klouzat po tvém krásném hebkém těle
V tvých očích se topím
Ony prosí jen mě
Ať vytrvám ještě
I když oheň v nás žhne
Autor sky.em, 28.01.2009
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Rasputin.m
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí