Proč se mi ztrácíš

Proč se mi ztrácíš

Anotace: Nadpis něco napovídá,ale báseň hovoří sama za sebe.

Proč muselo se tohle stát,
proč musím se tě teďka vzdát,
proč každý den žalem umírám,
když na tebe tak rád vzpomínám.

Vzpomínám když poprvé jsem tě spatřil
a hned jsem věděl,jak rád bych ti patřil.
byla jsi jak růže,co uprostřed pouště vykvétá,
se zvláštním kouzlem,jako princezna zakletá.

To kouzlo pak mé srdce zmámilo
a plamen lásky v něm zapálilo
a když pohlédl jsem do tvých očí,
cítil jsem,jak se semnou svět točí.

Pak hledal jsem jen krásná slova
a teď říkal bych je zas a znova,
jenže krutý osud oddělil nás
a já slyším stále tvůj hlas.

Jak říká:"Sbohem Lásko,já už musím jít.",

Tak jak mám já bez tebe teď žít.
Ta bolest v srdci mě ničí a pálí,
proč já jsem tady a ty někde v dáli.

Tak prosím osud,aby mi tě vrátil,
když vzal mi tebe všechno jsem ztratil,
tak uhasíná plamen v srdci mém
a já se ptám:
"Proč to není jen zlý sen."
Autor Pepik K., 14.10.2004
Přečteno 2050x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (25x)

Komentáře

poslouchej hlas svýho srdce chlape. a nenech se odradit tím, že Ti někdo řekne musím jít, bo to tak není. člověk musí jen umřít. Nic víc opravdu nemusí

09.01.2006 20:33:00 | Pazdi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí