Ty jsi sakra silná

Ty jsi sakra silná

Anotace: Někdy je lepší hrát naivního a nic si nepřipustit k tělu...

Rozfázovat pohyby,
to neni moc těžký
zvlášť, když ležíš v posteli
a zpod deky
kouká Ti
provokativně
jenom jedno koleno.

*Dřív bych Ti po něm hnedka skočil,
to jsme si ale hráli ještě na šelmy.

Koukat mlčky do zdi
ze který se loupou tapety
a přemýšlet o něčem
úplně jinym
než že budem malovat
to chce sakra velkou výdrž.

*Sundal jsem
pavučinu
z krabičky kondomů.
Osudu se má občas pomoct,
to říkal tvůj táta
než v cílový rovince
mu infarkt podrazil nohy.

Odejít se sprchovat
a vzít jen svůj ručník
a
můj nechat přeschnout na topení...
Holka, ty jsi vážně silná!

*Možná
si chceš jenom v klidu obalit
vlasy
v tom voňavym sajrajtu
a
zpívat si ty svoje
sladký pitominky
a
já bych Ti kazil akustiku
svym přidušenym smíchem.
Jen,
proč se sprchuješ
s telefonem
mi stále
stále
uniká
!

Možná bych měl něco uvařit,
pak jsi aspoň chvíli hodná.

*Tvůj ručník pořád
suchý?
I když tekla voda?
Čarodějko!*
Autor chroust17, 29.01.2009
Přečteno 345x
Tipy 26
Poslední tipující: Koskenkorva, efeeez, ziriant, Veverushka, Swimmy, Holis, Lilly Lightová, Churry, dream in emptiness, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní, s kouskem ironie.

13.06.2009 18:45:00 | ziriant

Je to ze života...líbí se mi .)

30.01.2009 15:35:00 | Lilly Lightová

Tak, podruhé tip nelze dát. Ty ale umíš čarovat.

29.01.2009 23:26:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí