Už nemám sílu dál....

Už nemám sílu dál....

Anotace: už nebudu skákat jak pískáš.. už ne

Mám vztek na sebe,
mám vztek na celý svět,
že všechno dělám jen pro tebe
a to už několik let.
Můžu se roztrhat jen aby tys vše měl,
můžu klidně po hlavě skákat.
Ty ale ještě víc by si chtěl
a já už nemám sílu dál pro tebe plakat.
Mám ještě sílu dál bojovat.
Já mám snahu žít dál.
Jenže nesmím už více milovat,
protože ty by jsi moji sílu dál ze mě sál.
Potřebuju nadechnout se z plných plic,
potřebuju na chvíli pauzu si dát,
potřebuju klid a ticho víc nic.
Já nemám sílu dál na něco si hrát.
Autor hellowik, 29.01.2009
Přečteno 404x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Heavy, Rošták Domča, Aka Kiss, eery
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí