BOLÍ MĚ TO

BOLÍ MĚ TO

Anotace: ...moc...

BOLÍ MĚ TO

Proč mám ten divný pocit,
i když vím, že bych neměla.
Jako bych snad doufala
a na tebe čekala.

Kdybys vědel jak moc mě to bolí,
ještě když vím,
že já tě nikdy nebudu moct mít.

Kdyby se to nestalo,
netrápila bych se tak.
Všechno jinak by bylo,
prostě naopak.

Teď však na to pořád myslím,
nemůžu se soustředit.
Nevím, co mám dělat s tím
a na koho se zaměřit...
Autor Iwushak..., 29.01.2009
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Neldor, Fiserka, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jůů, smutné :(

30.01.2009 19:23:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí