V prokletí osudu

V prokletí osudu

Anotace: Po dlouhé době, zase jedna báseň...

Být stopou ve sněhu, tím chladným obrazem času.
Trpět tu pro něhu, pro tvoji vybledlou krásu.
V prokletí osudu, ptát se sám sebe.
Budu či nebudu, když ztratil jsem tebe.

Ze starých obrázků, zašlého pocitu štěstí.
Umírat pro lásku, s mučivou bolestí.
S tajícím sněhem, mizet v zapomnění.
Vzpomínka na mne v mysli Tvé už není
Autor Freddie.n, 29.01.2009
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Aka Kiss, 6thSun, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je dost smutný, krásná básnička st to jistí

29.01.2009 22:48:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí