Dobývání ženy

Dobývání ženy

Anotace: starší dílo od gyrose, to je také můj účet, snažím se to nakopírovat sem:)

Dobývat ženu je jako pěstovat ovoce,
pokud chceme štavnaté plody,
nezbývá než hýčkat strom do noce,
nešetřit a zalít dostatkem vody.

Pokud chceme získat ženy přízen,
musíme v ní vzbudit touhy,
prožít vášnivý vztah dlouhý,
pak její city budou pro nás sklizen.

Mužeme si vypěstovat ovoce,
však nedáme-li péči nutnou,
sklizen bude málokdy v roce
a nebude příliš chutnou.

Tak když budujeme vztah,
snažme se ho ukotviti pevně,
necht je výsledkem našich snah,
mít nejlepší ovoce zjevně.
Autor Fantom opery, 30.01.2009
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST, moc se mi tvá myšlenka líbila :)

30.01.2009 08:13:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí