Jak nás vidím já

Jak nás vidím já

Anotace: -

Sbírka: Deset

Jako schody Escherovy
co ti v hlavě stále třeští
jako nápis psaný z vody
vytištěný v ranním dešti

jako báseň bez nadpisu
a bez jména autorova
jako zánět prostý hnisu
co jej léčí jen tvá slova

tak jsi pro mne nepřečtená
tak jsi pro mne plná záhad
krásná osudová žena
se kterou se hodlám hádat

jsem Puk z říše Oberona
pro něhož jsou lesy klecí
jak pes z chovu ovčákova
co dostal chuť na telecí

jsem beránkem s vlčí kůží
jež mu s jeho vlastní srostla
já trn a ty květem z růží
jen žes pro mě nevyrostla

máš ráda má krásná slova
a já ten tvůj pohled vděčný
jak ve snu jsem zamilován
je to však sen neskutečný
Autor Bolder, 30.01.2009
Přečteno 427x
Tipy 6
Poslední tipující: Tempaire, páááááááá, Lilly Lightová, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ano, moc povedená..

30.01.2009 16:05:00 | páááááááá

Moc pěkné ...

30.01.2009 15:46:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí