milostná brutalita

milostná brutalita

Anotace: tež hodně staré ze sbírky "šťastná13" .. je to dávno.. ale třeba to někomu něco řekne ještě dnes..

Ona
Ona je tak omezená
Ona neví jaká je realita
Ona neví co je to milostná brutalita
Ale sakra dobře ví
Čím mi nejvíc ublíží
Říká, že co smysly nevidí to srdce nebolí
Říkám ti lásko. Tohle málokdo ustojí
Je lepší pravda, nebo lež
Boj se, protože ty na to nepřijdeš
Ty raději si budeš vymejšlet a lhát
Prej si mladá prej si chceš užívat
Ale co já? Chtěl jsem ti svý srdce dát
Tys mě dokázala jen ponižovat
Chtěl jsem se ti odevzdat
Jenže ty raději budeš svý trapný kámoše poslouchat
Nechápeš, že jsem ti chtěl všechno dát
S tebou se do rána milovat
S tebou všechny strasti překonat
Teď už ale vím, že to přeháním
Mám tě v hlavě a zbavit se tě neumím
Bojím se bojím, že už to nezměním
Říkalas, že potřebuješ nějaký čas
A já sakra neslyšel už 14dní tvůj hlas
Dala jsi mi sbohem
Já tě hledal za každým druhým rohem
Stále se otáčím a stále v tebe doufám
Dokonce i před bohem se do neskonání rouhám
Zjistil jsem, že lidí jako já je mnohem víc
Všem se nám dostaly holky pod kůži a do palic
Člověk nesmí milovat člověk tě nesmí mít rád
Jinak si bude do smrti stěžovat
Že tě má stále rád
Že jsi mě nechala na těch blbejch schodech stát
Kolik mi teklo po tvář slz
Jak dlouho ses na mě dívala prsty skrz
Proč jsem takový já proč jsi taková ty?
Proč nikdy nezapomenu jak chutnají tvoje rty
Nemá cenu se dál sám sebe ptát
Stejně si neumím odpovídat
Stejně už mě nechceš znát
Autor Jan Střelec, 15.10.2004
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí