treba nekdy?..:(

treba nekdy?..:(

Anotace: neopetovana laska:'(

Zlatíčko... jsi pro mě vším,
vzduchem, pitím i jídlem co jím.
Jsem narkoman, co nedostal svou dávku,
jsem závislej, co poznal jsem tuhle lásku.

Jsem tu pro tebe, pro tebe se budu bít,
jsem tu bezmocný, bez tebe nemůžu žít.
Se srdcem na dlani a smutkem v duši tu stojím,
Se slzou na tváři každičkou vteřinu se bojím.

Že tebe, tvé city, to co miluji... zraním,
a tebe, svuj vzduch, své pití, své jídlo ztratím.
Je to jako nekonečná bolest,
je to jako čekat na trest.

Mít tě rád a přesto vědět,
že nemohu tě mít a strašně trpět.
Ty chvíle s tebou mi duši lečí,
tvůj pohled, tvůj usměv ten smutek zničí.

Chci být navždy s tebou,
chci tě mít všude sebou.
Chci tě milovat, vlastnit tě, mít tě u sebe,
chci abys mě měla ráda jako já mam rád tebe...:'(
Autor qvitko, 31.01.2009
Přečteno 504x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Dejfor, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to se poddá, bojuj!

01.02.2009 09:22:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí