Chci zase pouze žít svůj život...

Chci zase pouze žít svůj život...

Anotace: newim jestli je to co chci, ale lepší než to co teď..

Stále čekám na ten den,
kdy bude vše jak přála bych si já,
stále čekám jen,
kdy bude všechno jak být má.
Jednou přestanu zaobírat se tebou a
budu svůj život zase pouz snít,
jen v něm totiž můžu být sama sebou
i když nejspíš nebudu veselá tak jak chtěla bych být.
Autor hellowik, 31.01.2009
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezka basnicka

02.02.2009 15:21:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí