Už mě nech na pokoji!!!

Už mě nech na pokoji!!!

Anotace: Už nechcu další tvoje kecy!

Potřebuješ vždy pravdu mít??
Potřebuješ se hádat denně?
Sere mě, když musí vše podle tebe být,
že myslíš hlavně jen na sebe!!
Nemám sílu dál uhýbat tvým očím,
nezvládnu další ječení.
Já už prostě rači příště mlčím,
i když nemluvit je pro mě mučení.
Nesnáším tvůj ksicht.
Doufám, že pokoj mi navždy dáš!
Nebudu už mluvit na tebe víc,
protože stejně pokaždý stupidní otázky máš.
Autor hellowik, 31.01.2009
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí