Vyčerpaná

Vyčerpaná

Anotace: k čemu a proč

Někdy je člověk vyčerpaný
když se brodí zhroucenými plány
když se snaží dostát slova
když se vzbouzí zas a znova
do dne končícího večerem...
když jde s proudem směrem
nesměrečného vyčerpání
když se snaží do svítání
změnit písek v pohyblivou masu
když se snaží vzbudit krásu
když ho v lásce zase minou
když má prázdno pod peřinou
Autor Elvíra Adamsonová, 31.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: raďo, něžnost-sama, Marfuša, Tacca, labuť, losscar, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow, jasne ST

04.03.2009 19:53:00 | něžnost-sama

Heeeeezkééé

03.03.2009 10:06:00 | Marfuša

..toliko-když-se nám ukáže v jedné chvíli..i tak to bývá..

31.01.2009 22:56:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí