Jsi připraven?

Jsi připraven?

Anotace: Jsi připraven já ne...

Odloučil si se ode mne
Odešel si beze mne
Netuším co byl důvodem hlavním
Když bez rozloučení se smířit mám
Tak sklapni a chvíli poslouchej mne

Jsi připraven na konec?
Tak buď tichéj
Jsi připraven na konec?
No tak vstávej
Jsi připraven na konec?
Nedolítej
Jsi připraven na konec?

Je konec?Možná to zvládnu.
Možná to pře dýchám.
Je konec?Skončil si se mnou?
Ne to nezvládnu.

Jsi připraven na konec?
Tak buď tichéj.
Jsi připraven na konec?
No tak vstávej
Jsi připraven na konec?
Nedolítej.
Je konec? Skončil si se mnou?
Nemám dech.Skončil si se mnou?
A s tebou i můj život.
Autor bettuš, 01.02.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí