Nechci

Nechci

Anotace: Už nechi...

Nechci vědět,
Nechci znát,
Nechci umět...
Nechci milovat.

Nechi smutná být...
Nechci sama být...
Ale ty mne budeš nutit...
Nechceš se mnou být...

Nechci vědět,
Nechci znát,
Nechci umět...
Nechci milovat...

Nechi štastná bez tebe být,
Nechci smutná s tebou být...
Nechci zapomínat
na chvíle... Radost...
Smutná jsem a nechci být...

Nechci vědět,
Nechci znát,
Nechci umět...
NECHCI ZNOVU MILOVAT
Autor bettuš, 02.02.2009
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: @lex, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí