Osud

Osud

Anotace: života a lásky

Z prstýnku hádala jedná stará baba
řekla mi potichu,hmmm... čeká tě zrada.

Kašlu na rady od baby hádavý
Kašlu na zradu od života svého
Kašlu na strach z milování k
srdci Tvému...

Věřím na modré nebe
nevěřím však, že v noci zbledne
a bude mi do snu promlouvat.

Jako ta baba nebudu nikomu naslouchat.

Z dlaně si osud svůj přečíst nemohu
mám na ní jizvu a o tom tu mluvit nebudu.

Tak mou lásku přenech Osudu...

Buď budu Ta co kdy vyhrála
nebo zraněná a osud svůj prohrála...

Jak baba pravila...zrazená a tiše odtáhla.
Autor Kett, 02.02.2009
Přečteno 483x
Tipy 20
Poslední tipující: Bean, Bíša, Giginka, Modrý Adept, Mounkey, lucajda89, Quigleika, Mbonita, nejsembásník, jedam, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co bych ti tak řek..
k tomu osudu..
všechny pitomosti
narvi do sudu..
odhod jej pak daleko
at se valí pryč..
k životu ti stačí..
jeden..
malý klíč..
(tak odemykeeeeeej .o)

15.02.2009 08:01:00 | Bean

Nedej na nikoho, řiď se pouze svý srdcem...

03.02.2009 19:57:00 | Mounkey

kartářky se často mýlí
jednej srdcem - dojdeš k cíli

03.02.2009 07:15:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí