Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: ...

Ukolébu tě krásnými slovy,
když les zaplní houkání sovy.
Třikrát ses ve mě spletl,
když o půlnoci rozrazil kvetl.
Ukolébu se i lásku mojí,
vzájemnost bývá vždy dvojí.
Třikrát jsem stála u tvých dveří,
Bůh mi mou lásku převáží, změří.
Ukolébání dvou tichých srdcí,
z vlasů nám ještě jehličí trčí.
Třikrát jsme byli na chvíli sami
s hlavou v oblacích i nad hvězdami.
Autor Inge, 03.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, enigman, Pelican, sondulacek, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásněj závěr, připomenul mi cosi osobně prožitého.

03.02.2009 13:09:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí