Vím své

Vím své

Anotace: Marnost nad marnost, samá marnost...

Neříkej, že už nemůžu jít s tebou dál
Protože moje nohy si myslí něco jiného

Chtěl bych jen kousek místa
Vlastně jsem docela skladný
A čas mám celý život

Rád bych ti koupil zmrzlinu
Nebo něco podobně hloupého
Odnést tě někam pryč
Mimo tento svět
Já cítím nekonečno, když jsem s tebou

A vím, že to skončit musí
Možná dřív, než chápu
Nesnáším tu chvíli
Autor fisico, 03.02.2009
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí