Podzim

Podzim

Anotace: Podzim je jako láska ...

Podzim je jen lež,
stejně jako láska,
jak poslední polibek,
jak půlnoční procházka.

I slova jsou jen lži,
stejně jako sliby,
jak listí na stromech,
jak příslovce kdyby.

Láska je jako podzim.
S listy si vítr hraje,
barvné a krásné jsou,
však jak slova časem odvanou,

Podzim končí,
srdci je zima.
Na lásku se snadno
zapomíná.
Autor Vaizo, 03.02.2009
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

právě že na lásku se zas až tak snadno nezapomene a pak ty zimy bejvaj pěkně ( skurvený ) dlouhý ....

akorát v tom jednom rýmu se to tam trochu nesešlo, jinač se mi to fakt líbilo

03.02.2009 23:37:00 | anti-HERO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí