"inspirace"

"inspirace"

Anotace: „Líp už bylo?“ Nevěřím…

za tónů Vltavy
trochu myslím, vzpomínám
nejde mi do hlavy
co prožil jsem a prožívám

z lásky byly věnovány
noty v melodie složené
časem byly ponechány
vniveč jako maso zkažené

s údivem se srdce táže
proč ta změna plíživá
jaký důvod mu teď káže
používat slova tíživá

tóny za to nemohou
že jitří rány hluboké
příště možná pomohou
překonat zdivo vysoké

preludium těch strun šesti
právě krásu země naší opěvuje
jako zeleň listí v ratolesti
teď naději v srdci rozsvěcuje
Autor certsest, 04.02.2009
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: light.angel, Tacca, strašidýlko-střapatý, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí