Bez pomoci

Bez pomoci

Anotace: Básnička psaná za špatné nálady jednoho zamračeného večera

Sápu se nahorů, ty skopneš mě dolů,
proč já jen v tobě hledat chci podporu.
Tahám tě výš a výš jak stádem volů,
ty ve mně pořád vidíš tu zlou potvoru.

Důvěra není tu, upřímnost také ne,
jak jen úžasné bylo by být tady bez tebe.
Chce se mi zvracet ani ne z tebe, ale ze sebe,
prej lásko, pojď za mnou, poletíme do nebe…

Nebrečím, necítím, cit ze mne vyprchal,
už ani necítím ten hnusný palčivý žal.
Proč jen zas v opuštěný díře jsi mě zanechal,
nevymlouvej se na to, že ti rozčílený mozek vynechal.

Furt jen kecy, blby, bláboly,
ani tě nenapadne, že tohle mě zabolí.
Tady nejsme sice na bitevním poli,
ale už chápu, že láska nedělá nic jiného, než že bolí.
Autor Lucilka, 04.02.2009
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo... tak to je bolí a bolí...Vítej tady ... přeji ,aby ti tady s námi bylo fajn ...

04.02.2009 20:38:00 | Nút

...vítej na Literu :-)

04.02.2009 20:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí