Zavřít oči...

Zavřít oči...

Anotace: zavřít oči a nechat se unášet...snem a životem zároveň

Zavřít oči,na Tebe si vzpomenout,
zavřít oči,věcmi hýbat,hnout.
Zavřít oči,poslat polibek večera,
zavřít oči,miláčku,líbej jak včera.
Zavřít oči,snem proplouvat,
zavřít oči,jen Tebe milovat.
Zavřít oči,cítit Tvoje doteky,
zavřít oči,už nepotřebuji léky.
Zavřít oči,tys mě vyléčil,
zavřít oči,do života vkročil.
Zavřít oči,otevřít je až ráno,
zavřít oči,to vše mi je dáno.
Zavřít oči,už nehledám,mám,
zavřít oči,nejsem sama,nejsi sám…
Zavřít oči,přes noc snít,
otevřít oči,jen Tebe mít…
Autor Khiti, 04.02.2009
Přečteno 612x
Tipy 1
Poslední tipující: Kléruš
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí