Závidím

Závidím

Anotace: psáno pro dívku, která je mému srdci nejbližší…

Závidím slunci, jež ve dne se na tebe dívá!
Závidím sově, jež před spaním ti zpívá!
Závidím slze, jež po tváři ti ztéká!
Závidím ruce, jež lehce tě svléká!
Závidím pohovce, na které leháváš!
Závidím polštáři, na kterém sladce sníváš!
Závidím všemu, co se tě dotéká!
Závidím všemu, co tvým hrdlem protéká!
Závidím, závidím, závidím…
Však jen ta závist mi zbyla!
Ta závist, co mě sžírá!
Ta závist, co srdce mi týrá!
Závist, závist, závist…
Ach jsi pro mne jediná!
Autor Platón, 05.02.2009
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: Mounkey, CubbaLibbre
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se má...Krásné!

20.02.2009 19:21:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí