*PLASTOVÁ MÚZA*

*PLASTOVÁ MÚZA*

Anotace: ...

Stojíš tam , ako figurína v daždi a je v tom hystória sveta
trošku trápnosti a o niečo viac sentimentality ,
akoby bohovia prinášali takto tvojim dňom poznanie

Stojíš tam v daždi , figurína z plasu
v šedom zákulisí lenivého dňa
a má to vedší zmysel ako ostatné čakania ,
vedší zmysel ako kŕmenie holubov na námestí ,
ako muchy na skle našich oblokov.

Stojíš tam v daždi v ružových šatočkách
ako jediná farba tohoto dňa
a keby to šlo ,bolo by to nadmieru smutné
a keby si bola živá, možno by som sa s tebou
schoval niekam do kaviarne .
Autor quaplo, 05.02.2009
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc dobře napsáno ST

05.02.2009 20:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí