Naposled

Naposled

Anotace: ....

Pohlédnout na nebe
A naposled se zatočit
A propadnout tvýmu úsměvu
Kterej někdy bolel víc než to tvý mračení
Který vlastně mračením vůbec nebylo
Snad jenom když jsem tě tenkrát
Chtěl na zádech donýst až na kraj světa
A skočit s tebou dolů
Nikdy jsem nelitoval
A nikdy nechtěl ukázat záda
Chtěl jsem jenom umřít až po tobě
Protože jsem galantní
Rád jsem s tebou pod peřinou
Šlapal po naší důstojnosti
A když ti nebylo zrovna dvakrát dobře
Čekal jsem až se vybrečíš
A doufal že to zas bude dobrý
Válení v bahně mi nikdy nebylo proti srsti
A já to všechno klidně překousával
Jenom kvůli jedinýmu tvýmu úsměvu

Snad to nebylo zbytečný
Autor wwrrmm, 05.02.2009
Přečteno 377x
Tipy 9
Poslední tipující: kjetilka, drsnosrstej kokršpaněl, Quigleika, Paralelní možnosti, zena, Caracol, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc to nehodnotím jako báseň, ale jako tok důležitých a celkem zajímavě formovaných myšlenek určitě (tedy až na tu obecnou češtinu) ;)

20.02.2009 21:55:00 | Paralelní možnosti

ST... snad.... chápu ...

05.02.2009 22:14:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí