Touha po tobě...

Touha po tobě...

Anotace: Toužím po tobě, a přitom jsi má...

Ležím vedle tebe,
toužím se tě dotknout,
trochu z toho zebe,
však bojím se i polknout.

Vedle tebe sedím,
dotknout se tě toužím,
do očí ti hledím,
však láskou se jen soužím.

Vedle tebe stojím,
oči tvé mě svádí,
promluvit se bojím,
však ruce mé tě hladí.
Autor Wacurabbu, 06.02.2009
Přečteno 562x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, BlueBird, Monsignore, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí