Slunce

Slunce

Anotace: Tak tohle je moje prvni a asi na dlouho posledni tvorba. Po precteni jsem mel nastesti dost soudnosti to vyvolené radsi nezpivat :-). Budte schovívaví. To víte když je člověk zamilovanej dělá divný věci ;-)

Zas začíná mráz
A já čekám na jaro

Čekám letos s touhle písničkou
Kéž bych byl s tebou

R: Zima by byla nádherná
Sníh bílý a na něm krásný havrani

Vždy, když jsem čekal na jaro
Na listy až obalí stromoví

Na květy plné včel
Tak to jsem každou zimu chtěl

R: Ted už ale nečekám
Znám Tebe, a pochopil jsem to,

Že člověk nečeká na jaro
Ale na slunce ve svém životě.

Terezo ty jsi mé slunce
A já bych chtěl být Tvé

R: Terezko já Tě mám moc rád
Mám Tě rád
Já Tě miluju.
Autor PetrCHS, 06.02.2009
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí