Ty, já nebo my???

Ty, já nebo my???

Anotace: nevím co bude dál neumím se rozhodnout za chyby se platí ale je dobré i odpouštět nebo snad ne?

Tvá blízkost je tak krásná věc,
ale zároveň i moje zlatá klec.
Jsi to nejlepší, co vůbec mohla jsem kdy mít,
ale na druhou stranu, ze Tvého vlivu neumím se vymanit.
Začátky byly jiné, už nejde je vrátit zpátky,
teď zbývá, si myslím, jenom čas krátký.
Vím, že musím se rozhodnout,
ale dýku do srdce nechci si zabodnout.
Mám znovu uvěřit, nebo zabít sebe, Tebe, nás?
Už selhává mi mozek i hlas.
Chvíle s tebou v srdci mám,
od hlavy až k patě nazpaměť tě znám.
Autor Kopretinka, 06.02.2009
Přečteno 512x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Holis, Giginka, nejsembásník, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdo nechce být otročen
není ani vězněn :-)

08.01.2010 23:24:00 | susana načeva

Moc se mi líbí...upřímná..obsah od srdce..přeji ti,ať se rozhodneš správně! =)

06.02.2009 23:21:00 | Giginka

ST, moc se mi to líbilo, je to psané srdíčkem.

06.02.2009 14:52:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí